Szabványméretű bejárati ajtó, egyedi méretre gyártott ajtó

A nyílászárók méreteik alapján két csoportra oszthatóak, legyen akár egyedi ajtó vagy egyedi ablak. Az egyik csoport a szabvány méretű ajtók. Ezek egy adott méretben vagy méretekben léteznek, ha a falnyílásunkhoz illik a mérete, akkor minden rendben van. Bár ez sajnos manapság nagyon ritka dolognak számít, főleg a családi házak esetében.

Panellakások nyílászáróinál más a helyzet, mivel ezeknél az épületeknél a Magyarországra jellemző három féle panellakás szabvány egyike érvényes. Ezeknél már jó eséllyel működhetnek a szabványméretű nyílászárók, főként a bejárati ajtók és az ablakok esetében.ajanlat

A szabványméretű ajtók hátrányai

A nagy áruházak kínálatában kapható szabvány méretű ajtók a legtöbb esetben akár még be is férhetnek a helyükre a csere alkalmával, viszont lehet még le is kell festenünk. Valamint magunknak kell a beszerelést intézni, mely további költséget jelenthet, nem beszélve arról, hogyha az ajtóval valami probléma lenne, akkor szakszerűtlen beépítésre hivatkozva lehet bukjuk a garanciát is. Családi házak esetében már kész szerencsejáték a szabvány méretű ajtók vásárlása szakember méretfelvétele nélkül.

belvárosi ajtócsere, egyedi ajtó

egyedi méretű bejárati ajtó

Egyedi ajtó

A szabványoktól eltérő mérettel rendelkező falnyílások egyedi méretű nyílászárókat igényelnek. Talán első hallásra furcsának tűnhet, viszont a legtöbb családi ház bejárati ajtaja egyedi mérettel rendelkezik, ezáltal egyedi méretre gyártott bejárati ajtóra van szükség.

Cégünk szabványméretű ajtókat nem, de egyedi méretű bejárati ajtókat forgalmaz. A helyszíni méret felvétellel garantálható hogy a tőlünk vásárolt bejárati ajtó probléma mentesen beépíthető, természetesen a beépítés folyamatát is mi végezzük, így nem érheti kellemetlen meglepetés.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva