Fa bejárati ajtó panellakásba

Magyarország területén nagy számban vannak jelen a 60-70 években épített panellakások.  A lakosság egy jelentős része ilyen típusú lakással rendelkezik. Az itt található, sok esetben elavult bejárati ajtók vagy ablakok nem nyújtanak megfelelő védelmet használóik számára, állapotuk sok esetben pedig nagyon rossz. A fa bejárati ajtó panellakásba történő beépítése által egy természetes anyagból készült, egyedi és szép felületű nyílászáró fogad minket elsőként hazaérkezéskor.fa bejárati ajtó árajanlatkérés

A fa bejárati ajtó feladata

Fa bejárati ajtó panellakásba

Fa bejárati ajtó panellakásba

A bejárati ajtó otthonunk egyik legfontosabb védelmi eszköze, legyen szó bármilyen épülettípusról. Használatuk rendszeres és napi szintű, a bejárati ajtót használva távozunk otthonról vagy pedig érkezünk haza. Ahhoz hogy a védelem mellett a rendszeres használatot is hosszú távon bírja az ajtó, mindenképpen jó minőségű bejárati ajtót érdemes választanunk, valamint biztosítani a szakszerű beszerelést. Ellenkező esetben az ajtó használata hamar nehézzé válhat, folyamatos bosszúságokat okozva használóinak.

Az épület védelme mellett a bejárati ajtó hatással van otthonunk hőszigetelési, valamint hangszigetelő képességére is. A nem megfelelő, vagy elavult ajtók nem nyújtanak elegendő védelmet a külvilágból érkező zajok, valamint az időjárás ellen.

A panellakások esetében mindkét tulajdonság kiemelten fontos, mivel a lépcsőházi forgalom által keltett rendszeres zajok, valamint a portálajtó gyakori használata miatt folyamatosan szellőztetett lépcsőház otthonunk komfortjára is hatással lehet.

A fa bejárati ajtó panellakásba építve a hatékony hőszigetelés és hangszigetelés mellett kellemes látványt, valamint egyszerű használatot biztosít felhasználói számára.

fa bejárati ajtó árajanlatkérés

Fa bejárati ajtó panellakásba – Bejárati ajtók gyártása

A fa nyílászárók előállítása többféle faanyag felhasználásával is lehetséges. A borovi fenyő, mivel kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, kiváló választás a bejárati ajtók készítéséhez. A borovi fenyőből készült fa bejárati ajtók tartós és ellenálló szerkezetek, melyek a fa adottságainak, a modern technikának, valamint a felületén végrehajtott felületkezelésnek köszönhető.

A gyártáshoz rétegragasztott faanyagot használnak, mely hossztoldott és toldásnélküli fa lecek használatával is készülhet igényeinknek megfelelően. Az ajtó felületét a borovi fenyőre jellemző rajzos minták tarkítják, melyek a RAL színskálából kiválasztott színnel pedig még jobban a saját igényeinkre formálhatjuk.

A fa bejárati ajtó jelenléte valamint természetes megjelenése kellemes látványt biztosíthat számunkra hazatéréskor, akár egy zsúfolt, belvárosi környezetben is.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva